Тайната на Истинската Храна с Ивайло Иванов

Тайната на Истинската Храна с Ивайло Иванов

Днес на гости ни е Ивайло Иванов, той ще ни разкаже как от инженер е станал Зеленчукопроизводител и успява да поддържа 22 декара чиста, и здрава земя.
Приятно гледане!

 

 В този епизод ще видите:

00:00 – Въведение.

02:10 – Кой е Ивайло Иванов.

04:28 – Истината ли е, че “някой е отровил почвата”?

09:10 – Как Ивайло Иванов помага на хората?

12:45 – Новата мода – “храна от насекоми”.

16:35 – Консумира ли г-н Иванов прясно мляко?

19:00 – Къде има най-много калций?

21:10 – Скъпо ли е гледането на зеленчуци по правилен начин?

22:26 – Каква е разликата, когато доматът е отгледан правилно?

27:00 – На какви цени големите вериги изкупуват зеленчуците?

27:39 – Как строят големите вериги у нас?

32:40 – Защо трябва да се ядат само сезонни зеленчуци?

37:38 – Как миенето на плодовете не помага за премахване на химикалите?

46:10 – Какво бъдеще има този бизнес?

51:22 – Как влияят промените на пазарната икономика?

53:50 – Как да определим дали една храна е качествена?

1:01:00 – Има ли хормони в месото?

1:10:35 – Кое месо е по-добре да изпратим – българското или испанското?

1:13:44 – Една история за производство в Китай.

1:18:30 – Как Ивайло помага на хората да започнат и те този бизнес?

1:22:06 – Важна ли е температурата на поливната вода?

1:28:30 – Как да произвеждаме зеленчуци и плодове без химикали?

1:38:05 – Колко е важно опрашването на растенията?

1:39:00 – Пречат ли ветрогенераторите на околната среда?

1:46:21 – С какво г-н Иванов подхранва почвата, за да произведе чисти зеленчуци?

1:55:09 – Колко декара зеленчуци гледа Ивайло Иванов?

2:00:54 – Как да реши проблема с количеството?