За Българска Образователна Кибернетика АД

За Българска Образователна Кибернетика АД

Според основателя на кибернетиката Норберт Винер, това е наука, която изучава управлението и регулирането на машините, живите организми и социалните структури и се описва с формулата “Изкуството на управлението”. Вдъхновена от науката кибернетика, Българска Образователна Кибернетика създава нов тип социална система за получаване, съхраняване и предаване на българските ценности и традиции в областта на здравето, финансите, семейството и смисъла на живота.

Седалище и адрес на управление България:

“БЪЛГАРСКА ОБРАЗОВАТЕЛНА КИБЕРНЕТИКА” АД

ЕИК 207326463

МОЛ: Цветан Радушев 

ДДС НОМЕР: BG205414459

Държава: БЪЛГАРИЯ

Област: Шумен

Община: Шумен

Населено място: гр. Шумен, ул. „Съединение”  № 71, ет. 2, офис 4

За контакти с нас – 
otbor_bot_black

Българска образователна кибернетика” е иновативна образователна компания, родена в град Шумен. Следвайки древните традиции на нашата хилядолетна история, нейна цел е да създава и преподава т.нар. „житейско образование”. Като бизнес идея тя стъпва на нуждата на все повече хора да живеят по-осъзнато, да се справят по-добре с живота и в крайна сметка – да бъдат по-щастливи. Изхождайки от принципа, че за човек най-важни са темите за материалното благополучие, здравето, семейството и смисъла на живота, екипът на БОК се е фокусирал върху развитието на различни образователни продукти в тези четири посоки. Предвид съвременния динамичен начин на живот, компанията работи не само с отделни физически лица, но и с малки фирми и големи корпорации. „Българска образователна кибернетика” предлага на клиентите си отделни самостоятелни обучения по „Финансова грамотност”, „Търговски умения”, „Лидерско управление на екипи”, „Здраве и Билки” и „Семейство, Бременност и Раждане” (които продължават по няколко месеца), но и цялостни образователни системи от по няколко години, като „Предприемачество”, „Мениджмънт”, „Професионални родители” и др.

След дългогодишно наблюдение на съществуващата образователна система, авторите на проекта са осъзнали, че тя се справя много добре в подготовката на кадри за различните индустрии. Някои изключително важни житейски теми, обаче, не засяга въобще или пък вниманието към тях е крайно недостатъчно: как човек да управлява финансите си и да постигне на материално ниво живота на мечтите си, как да бъде в добро и пълноценно здраве през целия си живот, как да изгради стабилно, хармонично и щастливо семейство и как да намери смисъл на живота си и да живее достойно. Стъпвайки на хилядолетните български традиции и съчетавайки ги с най-съвременните постижения на науката и практиката, „Българска образователна кибернетика” е призвана да създаде система за житейско образование, която да има потенциала генерално да промени живота на един човек към по-добро, да му помогне да открие вътрешната си сила, да прави правилните избори в живота и в крайна сметка да бъде силен и независим човек.

Избирайки продукт на „Българска образователна кибернетика”, Вие правите своя лъвски скок към свободата. Защото утре всички ние ще имаме точно толкова свобода, за колкото се преборим днес. Атака до пълна победа!

Партньори