БОК ✓
Днес на гости ни е Ивайло Иванов, той ще ни разкаже как от инженер е станал Зеленчукопроизводител и успява да поддържа 22 декара чиста, и здрава земя.
Приятно гледане!
В този епизод ще видите:
00:00 – Въведение.
02:10 – Кой е Ивайло Иванов.
04:28 – Истината ли е, че “някой е отровил почвата”?
09:10 – Как Ивайло Иванов помага на хората?
12:45 – Новата мода – “храна от насекоми”.
16:35 – Консумира ли г-н Иванов прясно мляко?
19:00 – Къде има най-много калций?
21:10 – Скъпо ли е гледането на зеленчуци по правилен начин?
22:26 – Каква е разликата, когато доматът е отгледан правилно?
27:00 – На какви цени големите вериги изкупуват зеленчуците?
27:39 – Как строят големите вериги у нас?
32:40 – Защо трябва да се ядат само сезонни зеленчуци?
37:38 – Как миенето на плодовете не помага за премахване на химикалите?
46:10 – Какво бъдеще има този бизнес?
51:22 – Как влияят промените на пазарната икономика?
53:50 – Как да определим дали една храна е качествена?
1:01:00 – Има ли хормони в месото?
1:10:35 – Кое месо е по-добре да изпратим – българското или испанското?
1:13:44 – Една история за производство в Китай.
1:18:30 – Как Ивайло помага на хората да започнат и те този бизнес?
1:22:06 – Важна ли е температурата на поливната вода?
1:28:30 – Как да произвеждаме зеленчуци и плодове без химикали?
1:38:05 – Колко е важно опрашването на растенията?
1:39:00 – Пречат ли ветрогенераторите на околната среда?
1:46:21 – С какво г-н Иванов подхранва почвата, за да произведе чисти зеленчуци?
1:55:09 – Колко декара зеленчуци гледа Ивайло Иванов?
2:00:54 – Как да реши проблема с количеството?
© 2024 БОК. Всички права запазени. За нас • Политика за поверителност • Общи условия • Политика за директен маркетинг • Политика за бисквитки