БОК ✓
Представяме Ви втората част на „Тайната на Истинската Храна” с Ивайло Иванов – зеленчукопроизводител, който с много грижа и внимание отглежда чиста храна на над 22 декара земя. Ще чуете отзивите на нашия гост за курса БОС и как той е трансформирал методите му на работа. Ивайло ще разкаже за изследванията на своите продукти, съдържанието им на макро- и микронутриенти, както и за правилното им съхранение. Не на последно място, ще обсъдим въпроса с почвите и откъде да се сдобием със семена за автентични български сортове домати.
Ето и въпросите, които ще задам на моя гост:
00:00 – Въведение.
01:50 – Кой е Ивайло Иванов?
04:20 – Кои от методите, които Ивайло използва, са приложими в по-големи мащаби?
07:35 – Къде да намерим продуктите на „Храна от Село“?
11:00 – Има ли контрол за качество в големите вериги магазини.
15:45 – Как е правилно да се съхраняват продуктите?
17:55 – Как се прави разтвор с микроорганизми за компост?
27:55 – Как да възстановим почвата?
40:10 – Каква е разликата между хибрид и ГМО?
52:35 – По-изгодно ли е да внасяме плодове и зеленчуци?
1:01:20 – Изменя ли се качеството на подпочвената вода?
1:10:15 – Коя е тайната на истинската храна?
Приятно гледане!
© 2024 БОК. Всички права запазени. За нас • Политика за поверителност • Общи условия • Политика за директен маркетинг • Политика за бисквитки