БОК ✓
Храните, с които се храним в днешно време, са много далеч от органични. Колко ГМО консумираме? Правилно ли се храним? Можем ли да вярваме на Био храните? Днес, заедно с Ивайло Иванов – зеленчукопроизводител, който обработва 22 декара здрава земя, ще поговорим по тази тема. Как той е преминал от Енергийни източници, към зеленчукопроизводство? Останете до края на видеото, за да разберете!
==================================================
В този епизод ще видиш:
00:00 – Интро
01:19 – Вадят ли се пари от земеделие?
02:07 – Смяна на професията.
02:32 – Как нещо, което отнема 4 месеца, се върши за 3 седмици?
06:41 – Бизнес модел, който е приложим навсякъде.
08:15 – Какъв е пътят, по който е изминал Ивайло?
10:24 – Изкарват ли се пари от Земеделие?
11:05 – Добър търговец ли си?
13:00 – Фокусирай се върху качество!
13:26 – Различните бизнес модели на работа.
19:23 – Трябва да си най-добрият.
24:37 – Пазарувай качествено, не евтино.
26:59 – Най-добрият начин е чрез препоръка!
27:53 – Защо Ивайло не променя цените си?
30:06 – Последователността в бизнеса.
31:08 – За да си успешен трябва да правиш това, което ти носи удоволствие!
32:38 – Силата на препоръката.
34:26 – Мисли дългосрочно.
35:42 – Правилото на 101-вата Крава.
36:47 – Полезни съвети!
38:14 – Успяват само най-упоритите.
2:02 – През 1970, България е обявена за Доматената Република на Европа.
42:26 – Каква е разликата в доматите преди и сега?
42:58 – Предизвикателството, пред което се е изправил Ивайло.
46:00 – Бизнес със Земеделие.
49:36 – Курс по Земеделие.
52:12 – Живот на село.
52:58 – Живот в града срещу живот на село.
56:46 – Какво се иска, за да започнеш да се занимаваш със земеделие?
1:00:06 – Трудно ли се намират клиенти?
1:00:41 – Трябва да сме загрижени за нашите клиенти!
1:06:45 – Проект от образователен тип, какво може да очакваме?
1:07:37 – Постоянно видео наблюдение 24/7 онлайн.
1:10:36 – Как да правим ценообразуване?
© 2024 БОК. Всички права запазени. За нас • Политика за поверителност • Общи условия • Политика за директен маркетинг • Политика за бисквитки