Успешен и устойчив бизнес

Как да Създадем Устойчив и Полезен Бизнес

Храните, с които се храним в днешно време, са много далеч от органични. Колко ГМО консумираме? Правилно ли се храним? Можем ли да вярваме на Био храните? Днес, заедно с Ивайло Иванов – зеленчукопроизводител, който обработва 22 декара здрава земя, ще поговорим по тази тема. Как той е преминал от Енергийни източници, към зеленчукопроизводство? Останете до края на видеото, за да разберете!

==================================================

В този епизод ще видиш:

00:00 – Интро

01:19 – Вадят ли се пари от земеделие?

02:07 – Смяна на професията.

02:32 – Как нещо, което отнема 4 месеца, се върши за 3 седмици?

06:41 – Бизнес модел, който е приложим навсякъде.

08:15 – Какъв е пътят, по който е изминал Ивайло?

10:24 – Изкарват ли се пари от Земеделие?

11:05 – Добър търговец ли си?

13:00 – Фокусирай се върху качество!

13:26 – Различните бизнес модели на работа.

19:23 – Трябва да си най-добрият.

24:37 – Пазарувай качествено, не евтино.

26:59 – Най-добрият начин е чрез препоръка!

27:53 – Защо Ивайло не променя цените си?

30:06 – Последователността в бизнеса.

31:08 – За да си успешен трябва да правиш това, което ти носи удоволствие!

32:38 – Силата на препоръката.

34:26 – Мисли дългосрочно.

35:42 – Правилото на 101-вата Крава.

36:47 – Полезни съвети!

38:14 – Успяват само най-упоритите.

2:02 – През 1970, България е обявена за Доматената Република на Европа.

42:26 – Каква е разликата в доматите преди и сега?

42:58 – Предизвикателството, пред което се е изправил Ивайло.

46:00 – Бизнес със Земеделие.

49:36 – Курс по Земеделие.

52:12 – Живот на село.

52:58 – Живот в града срещу живот на село.

56:46 – Какво се иска, за да започнеш да се занимаваш със земеделие?

1:00:06 – Трудно ли се намират клиенти?

1:00:41 – Трябва да сме загрижени за нашите клиенти!

1:06:45 – Проект от образователен тип, какво може да очакваме?

1:07:37 – Постоянно видео наблюдение 24/7 онлайн.

1:10:36 – Как да правим ценообразуване?