Бъдещето на бизнеса с храни

Бъдещето на бизнеса с храни

Днес с госта ми, Ангел Тодоров, ще поговорим за качеството на храната и какво означава “храна”? Кои са търговските процеси чрез които се продават храни и защо все повече хора се разболяват? Ще споделим качествената храна “син океан” ли е и как са свързани здравето и храните?

В този епизод ще видиш:

00:00 – Интро.

01:23 – Промяната на дефиницията за храна и какво прави храната качествена?

06:33 – Ще има ли абонаменти за храна, подобни на тези за телефон?

08:22 – Търговският процес, който консултативно да продава на хората храна.

14:22 – Само позитивите ли извличат, по-голямата част от хората, които рекламират некачествени продукти?

18:41 – Защото храните стават все повече и по-евтини ли хората стават по-болни?

22:46 – Отражението върху хората на маркетинга на заведенията.

29:07 – “Син океан” ли е качествената храна?

38:04 – Връзката между ресторантите и консервите?

44:47 – Свързано ли е здравето с храненето?