БОК ✓
Днес с госта ми, Ангел Тодоров, ще поговорим за качеството на храната и какво означава “храна”? Кои са търговските процеси чрез които се продават храни и защо все повече хора се разболяват? Ще споделим качествената храна “син океан” ли е и как са свързани здравето и храните?
В този епизод ще видиш:
00:00 – Интро.
01:23 – Промяната на дефиницията за храна и какво прави храната качествена?
06:33 – Ще има ли абонаменти за храна, подобни на тези за телефон?
08:22 – Търговският процес, който консултативно да продава на хората храна.
14:22 – Само позитивите ли извличат, по-голямата част от хората, които рекламират некачествени продукти?
18:41 – Защото храните стават все повече и по-евтини ли хората стават по-болни?
22:46 – Отражението върху хората на маркетинга на заведенията.
29:07 – “Син океан” ли е качествената храна?
38:04 – Връзката между ресторантите и консервите?
44:47 – Свързано ли е здравето с храненето?
© 2024 БОК. Всички права запазени. За нас • Политика за поверителност • Общи условия • Политика за директен маркетинг • Политика за бисквитки