Геомил Георгиев

Експерт В Онлайн Продажбите

Българска Образователна Кибернетика

Геомил Георгиев

Казвам се Геомил Георгиев и съм на 52 години. Роден съм в град Силистра и съм професионален онлайн търговец с 20-годишен опит в онлайн бизнеса. От 18 години се занимавам с това и се издържам само и единствено от тази дейност. Онлайн бизнесът за мен вече е и професия, и хоби.

През тези години съм практикувал различни бизнес модели: класически дропшипинг, онлайн арбитраж, продажби на собствен продукт, FBA, FBM и други. Имам дългогодишен опит в продажбата в различни маркетплейси като eBay, Amazon и Etsy. Бил съм лектор в академия „От 0 до успех” /многократно/, а също и на международната DropShip конференция, eCommerce Academy, SoftUni, „Работилница за предприемачи” и много други.

Стартирайки собствен онлайн бизнес преди много години и осъзнавайки колко трудно ми е било без почти никаква помощ, през годините съм помагал на много начинаещи онлайн търговци да направят първите си стъпки в бизнеса.
Това е и причината, поради която приех предложението на БОК да направим курса „Как да създадем успешен онлайн бизнес”, на който аз съм водещ.

Целта на курса е да помогнем на стартиращите в онлайн търговията да изберат бизнес модела, който е най-подходящ за тях, да ги предпазим от грешките, които могат да допуснат и да създадем в тях усещането, че са подкрепяни.

Предавам на участниците знание, базирано най-вече на дългогодишния ми опит като онлайн търговец, с ясното съзнание, че преподавам неща и стратегии, които аз лично съм тествал и са работили или работят за мен и в момента.

В свободното си време се занимавам с йога, медитация, дихателни техники и се придържам към здравословен начин на живот. Инструктор и учител съм в най-голямата доброволческа организация в света „The Art of Living”, където водя курсове за справяне със стреса и подобряване качеството на живот.

Лектор съм на курса „Как да създадем успешен онлайн бизнес”.

Курсове

15 модула
Как да създадем успешен онлайн бизнес

Лектор: Геомил Георгиев и Цветан Радушев

03.09.2024

1440лв. 960лв.