Веселин Василев

Консултант По Подобряване На Живота

Българска Образователна Кибернетика

Веселин Василев

Казвам се Веселин Добринов Василев. От град Варна съм и имам семейство и 3 деца. От 8 години се занимавам с търговия и за мен това е начин да бъда близо до хората и да съм им полезен.

Преди 4 години избрах да се занимавам със застраховане и финансово консултиране, защото и двете предлагат страхотни инструменти, чрез които човек може да бъде свободен и независим.

Моя близка загуби детето си след дългогодишно лечение в чужбина. Това беше моментът, в който осъзнах колко голямо значение могат да имат продуктите, предлагани от застрахователите. Досега съм помогнал на десетки хора да си предначертаят по-добро бъдеще и да бъдат финансово подсигурени в критични ситуации.

С течение на времето ми стана ясно, че информацията, свързана със застраховането, много често е трудноразбираема за средностатистическия човек. Така в мен се зароди идеята да създадем специализирания курс „Смисълът на застраховането”.

Аз съм почитател на всички курсове на БОК, които съм изкарал. Мисля, че е добре човек да бъде фокусиран, но в същото време е полезно да бъде всестранно развит. Хубаво е да се усъвършенства в определена посока, но и да разполага с разнообразни инструменти за това.

Целта на курса „Смисълът на застраховането” е хората да осъзнаят различните аспекти на финансовото и здравно подсигуряване и да разберат, че не могат да бъдат наистина независими, ако нямат застрахователно портфолио. В курса разглеждаме реални продукти и даваме примери, помагаме на курсистите да си изградят критерии, така че да могат сами да преценяват кои застрахователни продукти са най-добри за тях.

Стремя се знанията да се систематизират, да има разбираеми примери. Залагам също на домашната подготовка и изпитната част. Вярвам, че човек усвоява информацията, когато „му мине през ръцете“.

В свободното си време практикувам медитация и спорт. Хобито ми е свързано със строителството – заедно с приятели съм построил 5 къщи. Разбира се, отделям време и на семейството си. Любител съм на историческите романи на Токораз Исто.
Част от кой/кои курсове си? Като лектори или помощник лектор или пък създател.

Лектор съм на курса „Смисълът на застраховането”.

Курсове

16 модула
курс за по-голяма стабилност и устойчивост в живота

Лектор: Веселин Василев

17.06.2024