Валери Анастасов

Консултант По Подобряване На Живота

Българска Образователна Кибернетика

Валери Анастасов

Казвам се Валери Анастасов, на 38 години. Семеен съм и имам 2 деца. Роден съм в град Балчик, но към момента живея в гр. Пловдив. Отгледан съм в земеделско семейство. Завърших средното си образование в селскостопанско училище. Създадох бизнес, който фалира и натрупах дългове. Това беше причината, поради която преди 7 години започнах да се интересувам от процеса на управление на личните финанси. След като успях да се издължа и да се стабилизирам финансово, взех решение да започна да работя в областта на финансовото управление.

От 6 години насам се занимавам професионално с управление на личните финанси. Доходите ми единствено от тази дейност са достатъчни, за да издържам семейството си. Работя като консултант и лектор в „Българска образователна кибернетика” още от създаването на компанията. Работата ми се състои в това да провеждам индивидуални разговори с клиентите и да им помагам да постигат своите лични и професионални цели посредством нашите образователни продукти и инвестиционни решения.

След като успях да разреша собствените си финансови проблеми, реших, че мога да бъда полезен и на другите, предавайки им своите умения и знания за управлението на финансите. Дадох си сметка, че с моя помощ хората могат да преодоляват трудностите, които срещат при управлението на паричните си средства. Най-често те търсят работещи полезни решения, които да им помогнат в следните случаи:

  • как да успяват да спестяват, когато парите не им стигат;
  • как да изберат професия, която да им позволи да печелят толкова пари, колкото биха искали;
  • как да разберат кои са подходящите за тях инвестиции, които да им
  • помогнат да постигнат житейските си цели и да не загубят парите си;
  • какво да направят, за да успеят да се пенсионират по-рано и да получават пенсия, която ще им осигури достоен живот на старини;
  • как да си заделят достатъчно пари за здраве, така че да могат да си позволят лечение дори и в най-скъпите болници в България и в Европа, без това драстично да се отразява на бюджета им, и как да ползват достъпни за тях преференциални цени.

За да може човек да научи всичко, което изброих, трябва да изучи и прилага определена методика. Това е причината да бъде създадено обучението по „Финансова грамотност”, а аз съм част от лекторския му екип.

Целта на курса е да помогне на обучаващите се да постигнат желаните от тях финансови резултати, да могат да си позволят да живеят по начина, по който искат, да вземат правилни решения за парите си и да се предпазят от грешките, които могат да ги доведат до фалит.

Аз се старая да предавам на участниците знание, базирано най-вече на собствения ми опит. Преподавам методика, която лично съм тествал и която работи за мен и в момента. Предлагам работещи решения и давам съвети, в чието качество предварително съм се уверил и за които знам, че ще донесат удовлетвореност на клиентите.

Освен за работа, аз отделям време и за медитация. Използвам метода на Вим Хоф. Неговите дихателни упражнения и студени душове действат много освежаващо, особено когато си доста уморен, а денят все още не е приключил и ти трябва още енергия. Обичам да шофирам и да пътувам с моето семейство до близки и далечни красиви места сред природата. Харесвам семейните сбирки с приятели.

Аз съм част от лекторския екип на курса „Финансова грамотност”. Организирам веднъж месечно и специализирани уебинари на различни теми в сферата на инвестициите.

Курсове

15 модула
курс по управление на лични финанси

Лектор: Ангел Тодоров

24.07.2024

840лв. 720лв.