Иван Борисов

Консултант По Подобряване На Живота

Българска Образователна Кибернетика

Иван Борисов

Казвам се Иван Борисов и съм родом от град Лом, но живея от 20 години в град Габрово.

На 39 години съм, семеен, баща на три момчета. 

До навършването на 30 години бях човек без големи амбиции, без ясна посока в живота. Работех от заплата до заплата. Това ме удовлетворяваше само донякъде, но не предприемах стъпка към промяна., 

Бях на 30 години когато жена ми забременя (планирано 🙂) с първото ни дете. Това беше моментът, в който осъзнах, че трябва да променя нещо, ако искам да осигуря достоен живот на семейството си. 

Тогава взех решение!

От този миг всичко се промени. Изведнъж в живота ми се появиха безброй възможности, които винаги са били край мен, но просто не съм имал куража да ги видя. От страх просто съм затварял очи, навеждайки глава. 

И така се стигна до днес, 9 години по-късно, и предизвикателството наречено „Българска образователна кибернетика”. 

Част съм от екипа на БОК като консултант, търговец и лектор в курса по „Финансова грамотност”. 

Най-силно обвързан съм именно с това обучение, понеже методиката, която се преподава там е променила живота ми из основи. 

Целта на компанията е да помага на хората да видят огромния си потенциал и да се превърнат в това, което заслужават – силни, независими и достойни мъже и жени, които с всяко свое действие да придават смисъл на живота на другите и да правят света едно по-добро място за живеене. 

Колеги ме посъветваха да включа нещо уникално за мен. Истината е, че в мен няма нищо уникално, няма нещо специално, нямам вродени таланти. Истината е, че всеки може да постигне всичко, което иска, с труд, любов и постоянство (както е казал забележителния българин Пенчо Семов). 

 

 

Курсове

15 модула
курс по управление на лични финанси

Лектор: Ангел Тодоров

24.07.2024

840лв. 720лв.