Купи на изплащане

Българска Образователна кибернетика дава възможност на клиентите си, да закупят продукти на изплащане чрез TBI Банк

Плащане на лизинг чрез TBI

Какво е Ти Би Ай Банк?

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдените на българския пазар марки TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent. Като част от голямото семейство на TBIF Financial Services B.V, TBI Bank си поставя за цел да предложи на клиентите си модерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

Защо да изберете Ти Би Ай Банк?

Качествено и бързо обслужване.
Бързо одобрение.
Бързо и лесно кандидатстване (онлайн).
Без излишна документация, изисква се само лична карта.
Без поръчител.
Възможност за избор на първоначална вноска.
За всички лица навършили 18 години.
Финансира бързи покупки от 150 до 30 000 лв.
Срок на изплащане от 3 до 60 месеца, по твое желание.
Достъпни месечни вноски.
Удобен (дигитален) начин на разплащане.
Много възможности за погасяване.

Защо на изплащане?

Купуваш продукта изцяло онлайн от всяка точка без ограничение в работното време.
Данните ти са напълно защитени, като процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код.
Документите се попълват без да излизаш от дома си.
Получаваш документите за кредит на посочения от теб адрес.

Как купуваш онлайн на изплащане?

Избери продукт, който искаш да купиш. След отварянето на следващия прозорец, избери „Включи се!”. Този бутон те отвежда до поле „Запиши се”. Тогава се отваря прозорец с вариантите за плащане. Избира се „Купи на изплащане”, при което системата те препраща към Формата за попълване на ТBI Банк. След попълването на информация, искането се изпраща към системата на TBI Банк. Служител на Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните необходимите данни. Тук можеш да откриеш подробности за стъпките след одобрение: https://bnpl.tbibank.support/procedure.php
Когато кредитът бъде одобрен, наш служител вижда подписания от теб договор в системата и изготвя фактура оригинал, по която да бъде направено плащането. След като TBI Банк получи документа от нас, превежда одобрената сума.
В рамките на няколко дни след плащането наш служител ще се свърже с теб, за да те информира за подробности относно закупения от теб продукт.