Ангел Тодоров

Изпълнителен Директор

Българска Образователна Кибернетика

Ангел Тодоров

Казвам се Ангел Тодоров, роден съм през 1981 година в град Хасково. Имам родители, на които съм много благодарен и с които се гордея – баща ми, Кузма Тодоров, беше сержант в армията, а майка ми, Кръстина Тодорова, беше учителка по български език и литература. И двамата сега са пенсионери. Щастливо женен съм за Кремена Тодорова, с която до момента имаме 4 деца – едно момче на име Кубрат и три момичета – Свобода, Блага и Радост. Имам сестра, Марияна Петрова, с която сме много близки и много си помагаме през годините. Тя и съпругът ѝ Петър Петров имат три деца.

Аз съм финансов и бизнес консултант, като основните направления, в които работя са воденето на различни обучения и управлението и развитието на две компании: образователната компания „Българска Образователна Кибернетика” АД и инвестиционната компания „Култура, Образование и Традиции” АД.

С курсовете и дейността на БОК ме свързва стремежът ми в България да има повече успешни хора, които да живеят спокойно и смислено, да имат условия да създават стабилни и многодетни семейства. Искреното ми желание е всички ние да оставим на децата си едно по-добро място за живеене и развитие.

Основната философия на всички обучения, в които аз участвам, е да покажат ясно на хората как стоят нещата в съответната област и да им предоставят разбираема и практико-приложна методика за постигане на значителни резултати.

Подходът ми към предаване на знания е класически: предоставяне на структурирана информация, която чрез личния контакт с лектора и екипа на организацията да се превърне първо в преживяване, а след това и в образование.

Аз съм човек, който обича много да чете и да мисли. Също така, винаги съм се интересувал от изкуство в различните му форми. Като дете съм танцувал 8 години народни танци, които и до днес са ми страст. Като ученик се запалих по класическата литература, а като студент започнах да чета книги на философска тематика и да колекционирам картини. В този период се появи влечението ми към театъра, операта и балета. Считам, че точно тези ми интереси са оказали най-голямо влияние върху моето развитие и при изграждането на ценностната ми система.

Нещо уникално според мен е човек да има многодетно семейство от поне 5 деца. Ние със съпругата ми ще се постараем да имаме поне 5, а защо не 6 или 8. Това е изключително преживяване и уникален инструмент за личностно развитие.

Към момента съм част от курсовете ФГО, ТУО, БП, БОС и ПИНИ.

Курсове

21 модула
Бизнес планиране

Лектор: Ангел Тодоров

11.07.2024

1960лв.
16 модула
Курсът за систематизиран и функционален бизнес
24 модула
Академия за търговци Бок

Лектор: Ангел Тодоров и Владислав Ников

01.04.2024

15 модула
курс по управление на лични финанси

Лектор: Ангел Тодоров

24.07.2024

840лв. 720лв.
15 модула
курс по търговски умения

Лектор: Ангел Тодоров

25.06.2024

18 модула
Професионално Инвестиране в Недвижими Имоти