Лъвски скок
към свободата!

Как да постигнеш живота на мечтите си?

ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП

Как да постигнеш живота на мечтите си!
Остават само

Възможностите за успеха не траят вечно, реализирай мечтаното си бъдеще СЕГА

Рейтинг:  4,7/5 от 1000 човека

Представете си, че сте поставени пред избора сега, този месец, да изхарчите 100, 200 или 300 лева повече за нещо, което ще Ви донесе удоволствие или полза веднага или да изхарчите 100, 200 или 300 лева по-малко този месец, лишавайки се от определени материални блага, за да можете да подсигурите своето бъдеще. Какво бихте избрали? Удоволствие сега или сигурност в бъдещето? За да не Ви се налага да правите този труден избор и да можете да имате всичко днес, запишете се за уъркшопа, по време на който ще разберете как можете да постигнете всичко това.

Въпросителен знак

За какво ще говорим в уъркшопа?​

В този практически уъркшоп ще научите какво представлява финансовият план и кои са четирите основни стъпки за неговото създаване. Ще разберете как да изградите правилна стратегия за спестяване и инвестиране, чрез която ще увеличите личното си благосъстояние, ще постигнете своите финансови цели и ще подобрите стандарта си на живот. По време на обучението до Вас ще бъде експерт от екипа на „Българска образователна кибернетика“. Той ще Ви дава насоки и ще Ви съдейства при изготвянето на добър финансов план.

Въпросителен знак
Как ще протече уъркшопът?
5 минути - Въведение
50 минути - Практически уъркшоп за постигането на Вашите мечти.
10 минути -Време за отговори на Вашите Въпроси.
Въпросителен знак
Как да усвоите най-важното от уъркшопа?

Ние на живо ще Ви покажем как можете да пресметнете колко би струвал животът, който винаги сте искали да имате. За целта ще Ви трябват лист и химикал или документ на компютъра, на който да пишете. И разбира се пълна концентрация. Затова Ви съветваме да изключите мобилните данни и wifi връзка на телефоните си, да отстраните всичко, което би могло да Ви разсее и да се съсредоточите върху уъркшопа. Така ще можете пълноценно да участвате в обучението и да усвоите всички необходими знания.

Въпросителен знак
Какво е финансов план?​
Финансовият план е цялостна система от действия, свързана с управлението на нашите финансови средства в личен и семеен план. Неговото създаване осигурява конкретни и точни указания, които трябва да се следват в ежедневието, за да се постигне финансова независимост. За да се направи добър финансов план на първо място е необходима ясна и конкретна цел, обвързана с определена сума, точен срок, движещ мотив.

За какво ще говорим в уъркшопа?

  1. Как да натрупате капитал, който да можете да използвате, за да натрупате още повече капитал.
  2. Защо е важно воденето на отчетност.
  3. Важна ли е реорганизацията на пасиви и активи
  4. Повишаване на продуктивността

    Това са едни от основните съществуващи механизми, чрез които можете да увеличите финансовите си средства и така да успеете да достигнете до Вашия мечтан живот.

    Това са едни от най-важните и силни инструменти, които съществуват, за да увеличите парите си, с които да успеете да имате вашия мечтан живот.

Въпросителен знак
Какви са ползите на уъркшопа?

Посредством подхода и инструментите, които ще споделим с Вас, ще успеете да съставите конкретен работещ финансов план, да определите своите цели и да започнете да работите за тяхното постигане.

Направи правилния избор и ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ!

Кои сме ние?

Иван Борисов

Част съм от екипа на БОК като консултант, търговец и лектор на курса „Финансова грамотност”. Най-силно обвързан съм именно с това обучение, понеже методиката, която се преподава там е променила живота ми из основи. Целта на компанията е да помага на хората да видят огромния си потенциал и да се превърнат в това, което заслужават – силни, независими и достойни мъже и жени, които с всяко свое действие да придават смисъл на живота на другите и да правят света едно по-добро място за живеене.

Валери Анастасов

Аз съм част от лекторския екип на курса „Финансова грамотност”. Организирам веднъж месечно и специализирани уебинари на различни теми в сферата на инвестициите. Mоята работа като част от екипа на „Българска образователна кибернетика” е да помагам на всеки желаещ, който е готов да постигне целите си и да живее както пожелае от финансова гледна точка.

Направи правилния избор и ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ!

Въпросителен знак
Все още имаш някакви съмнения? Питай!

Програмата започва на: 21.05.2024 от 18:00ч.

Да, ще има запис. Ще може да го получите на имейл.

Вашият нов мечтан живот е на един клик разстояние.

 При 97% рейтинг на удовлетворение сме сигурни, че ЩЕ го харесате!

Какви са доказателствата за успех?

Представи си как живееш живота на мечтите си и колко добре се чувстваш!

Цена 

49 лв.